Convocatòria d’una beca per a visiting scholars a la LUMSA (Libera Università degli Studi Maria Ss. Assunta di Roma)

La universitat de LUMSA (Libera Università degli Studi Maria Ss. Assunta di Roma) està en cerca d’investigadors que just estiguin iniciant la seva carrera i que desitgin aplicar per a una beca Marie Curie Individual (IF-MSCA) que es troba incardinada dins del projecte Horizon 2020, tenint com a institució d’acollida la mateixa universitat.
La MASCA IF és un programa de mobilitat finançat per la Comissió Europea amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament professional i laboral dels investigadors que hi participin.
Aquest programa està destinat a investigadors de qualsevol part del món, sempre que hi hagi una mobilitat per part de l’investigador a qualsevol part d’Europa. Un altre requisit és el de ser doctor o tenir quatre anys d’experiència investigadora, a temps complet, en el moment del tancament de la convocatòria.
Tots aquells investigadors que reuneixin els requisits i vulguin optar a la beca en qüestió, s’han d’adreçar, el més aviat possible, al correu electrònic euraxess@lumsa.it per tal d’arribar a un acord i preparar un projecte que s’ha de presentar en la convocatoria IF-MSCA de 2017.
Per a la vostra informació, la LUMSA promou i dóna suport a la investigació bàsica e interdisciplinària, essencial dins del benestar de la societat contemporània. En dades, la LUMSA ha obtingut molt bons resultats en l’última Evaluació Italiana d’Investigació de Qualitat (VQR), promoguda per ANVUR (Agència Nacional per l’Avaluació i Investigació del Sistema Universitari).
Per a més informació sobre el programa i les seves característiques, consulteu el següent enllaç:

http://www.lumsa.it/en/research_visiting_scholars

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s