Resum de la jornada amb el professor Paul Craig, de la University of Oxford

Agenda Pública i l’Institut de recerca Transjus, de la Universitat de Barcelona, varen organitzar conjuntament un dinar-debat el passat dijous 15 de juny amb el Professor Paul Craig, de la University of Oxford. El professor Craig és un expert en Dret administratiu, reconegut internacionalment, qui ha centrat la seva recent recerca en torn al Brexit i les seves conseqüències tant pel Regne Unit com per a la Unió Europea. A més a més, el professor Craig  es considerat l´expert número 1 del Regne Unit en Dret de la Unió Europea i autor de la bíblia en matèria de Dret de la UE.

craig

El debat, en el que participaren, acadèmics, representants dels sectors públics i privats catalans i diversos periodistes va ser moderat pel senyor Xavier Vidal Folch i va tenir lloc a l’Hotel H10 Art Gallery. Durant el mateix es van tractar temes de diversa mena, des de la situació política després de les darreres eleccions de juny de 2017 al Regne Unit fins a la manera en com s´espera siguin desenvolupades les negociacions pel Brexit, passant per l´impacte que el mateix pot tenir per a les Universitats britàniques, en termes de finançament europeu i estudiants del continent (pot ser d´interès aquest article de The Telegraph sobre el tema)

Es pot consultar un dels darrers articles publicat pel professor P. Craig sobre el Brexit aquí: Brexit: A Drama in Six Acts (European Law Review August 2016).

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s